Werkplaats

Werkplaats

Als u in uw auto gaat rijden, dan wilt u natuurlijk wel dat u keer op keer veilig de weg op kunt. Het periodiek laten onderhouden van uw auto is daarom altijd een verstandige beslissing. Bij Auto-Flexx maken we in onze werkplaats gebruik van de meest moderne apparatuur en al onze monteurs zijn deskundige professionals. 

Verschillende services

In onze werkplaats kunt u terecht voor alle verschillende onderhoudsservices. Op die manier bent u verzekerd van onderhoud dat perfect bij u en uw auto past. Onze monteurs doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw auto binnen de kortste keren weer in de allerbeste staat verkeert. Bij ons kunt u terecht voor bijvoorbeeld een APK-keuring en het wisselen van banden maar aircoservice, een complexe storing of grote reparatie. Wij zijn iedereen graag van dienst, ongeacht het merk van de auto, bedrijfswagen of camper.

Transparantie en eerlijkheid

Blijkt tijdens het onderhoud dat er een reparatie aan uw voertuig nodig is? Dan wordt die uiteraard pas na overleg met u uitgevoerd. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Wij vinden transparantie, eerlijkheid en betrouwbaarheid erg belangrijk binnen ons bedrijf, dus ook binnen onze werkplaats. Wanneer we tijdens de controle of keuring van uw auto op defecten stuiten, dan laten wij u dat direct weten.

Wilt u uw auto ook toevertrouwen aan de deskundige professionals van Auto-Flexx? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor onze werkplaats.