Onderhoud

Onderhoud

Of uw auto, bedrijfswagen of camper nu hartstikke nieuw, een al wat ouder exemplaar of een oldtimer is: ieder voertuig heeft onderhoud nodig. Op die manier voorkomt u dat er onverwachte reparaties aan uw voertuig nodig zijn en bespaart u tegelijkertijd ook nog eens op de kosten. 

Hoe vaak is onderhoud aan uw voertuig nodig?

Over het algemeen geldt dat een voertuig minimaal een keer per jaar een onderhoudsbeurt nodig heeft. Diverse onderdelen dienen regelmatig gecontroleerd te worden. De voertuigen van tegenwoordig geven vaak ook zelf aan (via meldingen op het dashboard) dat ze onderhoud nodig hebben. Bijvoorbeeld na een bepaald aantal gereden kilometers of het verstrijken van een jaar na de vorige controle van de voertuig. Houd de meldingen van uw voertuig dus goed in de gaten en zorg dat u op tijd kiest om de auto een onderhoudsbeurt te laten ondergaan. Is uw voertuig ook aan de APK toe? Dan kunt u deze werkzaamheden bij ons ook prima met elkaar combineren.

Kosten onderhoudsbeurt

Wilt u weten wat de kosten zijn van een onderhoudsbeurt van uw voertuig bij Auto-Flexx? Wij geven u daar graag vooraf een duidelijk antwoord op. Het bedrag verschilt namelijk. Het heeft bijvoorbeeld te maken met welk merk en welk type auto u heeft. En hoe goed of hoe slecht de auto tot nu toe onderhouden is.

Als u ervoor kiest om uw auto door ons te laten onderhouden, komt u nooit voor verrassingen te staan. Zodra we defecten ontdekken tijdens de controle, nemen we altijd eerst contact met u op en bespreken we samen met u wat de verschillende opties zijn.

Oldtimer onderhoud

Heeft u een oldtimer in bezit? Dan weet u als geen ander hoe belangrijk het is om goed voor deze auto te zorgen om hem in goede staat te houden. Uw oldtimer vraagt regelmatig onderhoud. Goed onderhoud is enorm belangrijk, ook als u weinig kilometers met uw klassieker rijdt.

Bij Auto-Flexx hebben we al flink wat jaren ervaring in het onderhoud van oldtimers. Bij ons krijgt uw oldtimer de verzorging die hij verdient.